Waurora-rólunk

Rólunk

waurora.hu

22 éve folyamatos kutyatartó vagyok, ez idő alatt 3 kutya élt mellettem, akiket folyamatos képzésben részesítettem. A képzési idő, más és más időintervallumot követelt, harmadik kutya utáni tapasztalataim szerint a  különböző fajtájúak, különböző személyiségi jegyeket, taníthatósági kapacitást mutattak. A folyamatos tanítások rengeteg, tanulságot profitáltak a tapasztalataim terén: mióta saját háztartást vezetek, lehetőségem nyílt, hogy ne csak saját, hanem ismerősök kutyáira is tudjak vigyázni, ami meg is erősíti tapasztalataim hitelességét!

“Amennyiben unatkozik a kutyusod és még nem találtad meg az ideális játékot, időtöltést! Akkor segítségül tudok szolgálni, mert ez nem csak fajta, hanem személyiség függő! Segítek megtalálni neked azt a lehetőséget, ami nem csak hasznos, de még kihatással is bír a Te és kutyusod kapcsolatára!

  • innovatív játékok, amik kreativitást, unaloműzést, tudnak kivitelezni, mindezek által a hiányérzetet blokkolni.
  • online camera, ami folyamatos kapcsolatot kínál: láthatóság, vagy akár szociális formában, mert igény szerint képet és hangot is közvetít, nem csak az aggodó tulajdonos, hanem a kis kedvencünk számára is!
Wauróra - Rólunk

Hogy a kutyusod jól érezze magát!