GPS Nyomkövető

1990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: gps Kategóriák: , Címke:

Leírás

Szín:8.

Végre póráz nélkül is van lehetőségünk, nyugodt és kiegyensúlyozott sétát tenni a kutyusunkkal!

Egy jólnevelt kutyánál is előfordulhat, hogy szagot fog és már a szag után is ered! Mi meg kétségbeesetten csak rohanunk utána, de mind hiába! Biztosan veletek is előfordult már hasonló szituáció! Micsoda rossz érzéssel tud eltölteni, hogy vajon most merre járhat kis kedvencünk!

Szerencsére erre is van megoldás!

 

Mini intelligens GPS nyomkövető

 

Kétirányú riasztás – Csak csatlakozz  mobiltelefonon a termékhez! Risztás csak akkor érkezik, ha a kutyus  15 méterre elhagy téged!

Kétirányú keresés -Megtalálhatod a telefonod is az elveszésgátló eszközön keresztül!

Helymeghatározó keresés – Arra is van lehetőséged, hogy megtaláld azt a pontot ahol a kutyus elhagyott téged!

 

Önkioldó funkció – Váltson át a kamera felületére az APP alkalmazásban, és kattintson az elveszésgátló gombra, hogy távolról készíthess szelfit.

 

Specifikációk:

Ez az elveszésgátló eszköz a legújabb, alacsony energiafogyasztású Bluetooth 4.0 technológián alapul. Az APP szoftver és a Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, például mobiltelefonokkal történő használatával könnyen elveszíthetsz tárgyakat és értékeket (például kulcsokat, kézitáskákat stb.). Összeállítva az elem elveszett emlékeztetőjének elérése, a mobiltelefon funkciójának megtalálása, valamint a kamera, a felvétel és egyéb funkciók (például: bulifotó, önkioldó stb.) Távvezérlése céljából.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GPS Nyomkövető” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük