Húzóerős Fogtisztítás

2990 Ft

1 készleten

Cikkszám: húzóerős Kategóriák: , Címke:

Leírás

 

 

„A húzóellenállás minden kutyusban előhozza a vadászösztönt. Kölyökkutyáknál a legszembetűnőbb ez a jelenség! Természetesen nevelési rend szerint, ezt formálhatjuk, alakíthatjuk! De az ösztönt nem tudjuk kiölni! Pont ezért lehet kizökkenteni és játékra hívogatni kutyusunk az efféle játékokkal! „

 

A termék előnyös hasznossággal próbál megfelelni elvárásainknak, kis kedvencünk örömére!

 

Rendkívül fontos a fogápolás a kutyusok körében is!

A lepedék- és fogkőképződés következtében a fogak megromolhatnak, ami ugyanolyan fájdalommal jár , akárcsak nálunk embereknél! Sajnos ők teljesen másképp reagálják le ezt a fájdalmat! Mivel nem tudnak beszélni!

Hogy ne okozzon fejfájást a későbbiekben, jobb ezt ki kerülni! Ha a kutyusunk nem igazán tudja le kötni magát, akkor rá kell venni! Igen praktikus és tartós termékeknek tartom ezeket a tölthető kutyajátékokat, mert nagy nehézségek árán jut hozzá a kutyus, közben rendkívül jótékony hatással bír a fogak ápoltságára!

Harapásálló kutyafogkefe Pet Molar fogtisztítás

  • 【Továbbfejlesztett kutyás fogkefe】Egy újonnan kifejlesztett fogtisztító csatorna , úgynevezett háromdimenziós cikk-cakk fogcsiszolás biztosítja a kutyus fogainak hatékonyabb tisztítását. A kutyarágó fogkefe alkalmas nagy, közepes és kis termetű kutyusoknak egyaránt.
  • A kötél előnyei】 A fogkefénél alkalmazod a húzóellenállást, hogy érdeklődését felkeltsd az élvezetes játékban.
  • 360 fokos általános tisztítás】 A kutyafogkefe szett felső négy oldalán sörték vannak. Nyugodtan nyomj bele  kutya-fogkrémet, így rágcsálás közben folyamatosan adagolja a termék, így eredményesebb hatást tudunk elérni.
  • Egészséges és friss lehelet】 A kutya fogkefe tisztíthatja a kutya fogait a harapási folyamat során, amelyek elég puhák ahhoz, hogy megakadályozzák a kutya ínyének sérülését. Ez segíthet nekik a fogmosásban, valamint a lepedék és a nehezen elérhető fogkő,  stb. eltávolításában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húzóerős Fogtisztítás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük