Ultrahangos Védelem (RÓZSASZÍN)

5990 Ft

Szín: Rózsaszín

Működési elv: Hordozható elektronikus rovarriasztó – Fizikai elvek alapján ez az eszköz elektronikus szimulációs technológiát használ a kullancsok, bolhák és tetvek taszítására. Azáltal, hogy ultrahangos hullámokat bocsát ki, amelyek stimulálhatják a kullancsok, bolhák és tetvek agyát és idegeit, nem bírja elviselni és távol hagyja.

Leírás: Anyag: ABS A termék mérete: 33x14x46mm/1.3×0.55×1.81in A termék színe: fehér, fekete A termék nettó tömege: 9 g Bemenet: 5V / 1-2A Névleges teljesítmény: 0,008-0,015W Üzemi áram: 2-3,5 mA Akusztikus frekvencia: 19,5-135KHz Hatékony tartomány: kültéri 3-10 m/9,84-32,8 láb, beltéri 10-80 négyzetméter Akkumulátor típusa: polimer lítium akkumulátor (100mAh) Funkció: 2 fokozat (1 sebességváltó piros és kék légzőfény, 2 sebességváltó piros és kék figyelmeztető lámpa) Töltési módszer: USB töltés (töltés közben a piros lámpa világít, a zöld fény teljesen feltöltött állapotban)

Cikkszám: ultrahangos Kategóriák: ,

Leírás

USB-s, újratölthető ultrahangos kártevő elutasító!

Legyen szó bolháról, kullancscsról vagy akár tetvekről! 

Funkció: A 19,5-135 KHz (8 sávos ultrahangos intelligens frekvenciaátalakítás) ultrahangos.

Fizikailag taszítja a kullancsokat, bolhákat, tetveket és szúnyogokat.

Nem tartalmaz vegyszereket és biztonságos taszító. A termék piros és kék fénnyel segít minket!, A termék működése közben világítanak, növelhetik a háziállatok éjszakai biztonságát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ultrahangos Védelem (RÓZSASZÍN)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük